Logo

Spidskål eller sommerkål med ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spidskål eller sommerkål med ost 

 
Her får du den nemmeste opskrift på dampet spidskål, hvor spidskålen dampes i gryde. Så smeltes flødeost i kålen og der krydres med reven muskatnød
Tilbehør til 4 personer. Tilberedningstid: ca 20 min. Kogetid: ca 5 min. Ikke fryseegnet.

 
# Ingredienser
2 spidskål eller 1 sommerkål
1 dl bouillon
1 spsk smør
½-1 tsk karry
salt, hvid peber
50 g flødeost
muskatnød
 
* Fremgangsmåde
1. Fjern evt. grove blade fra kålen, del den i 4, skær den nederste del af stokken og hak kålen groft.

 
2. Læg kålen i en gryde med bouillon, smør, karry, salt og peber.
Læg tætsluttende låg på og lad kålen dampe mør ca 5 min.

 
3. Smelt forsigtigt flødeosten i kålen og krydr med reven muskatnød.

 

Se alle de bedste opskrifter med Spidskål

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.240 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her