En farvestrålende og
sund hverdagsret med både fisk og grønsager. Perfekt at servere for sultne
maver, især hvis man gerne vil spise lidt magert.
Tid: 20-25 min. 4
pers.
# Ingredienser
600 g frossen eller
frisk torskefilet
1 løg
1 mellemstor gulerod
1-2 stilke bladselleri
½ bdt. forårsløg
1 laurbærblad
5-6 hvide peberkorn
½ tsk salt
½-1 dl vand
1 citron
* Fremgangsmåde
1. Optø frossen fisk
så meget at den kan skæres i 2-3 cm brede stykker.
Skær de friske
fileter ud hvis de er for store.
2. Skræl løg og
gulerod. Skær dem i tynde skiver.
Det går lyn hurtigt med foodprocessorens skiveplade.
Skyl bladselleri og
forårsløg og skær dem i strimler.
3. Læg alt det
snittede i en sauterpande.
Kom laurbærbladet
ved og drys hvide peberkorn og salt over.
4. Hæld vandet på og
lad det koge 4-5 minutter.
5. Stik fiskestykker
ned mellem grønsagerne.
Pres saften af den
halve citron over.
6. Lad det hele koge
5-6 minutter eller til fisken er hvid og uigennemsigtig.
7. Skær den sidste
halve citron i skiver og læg dem dekorativt i gryden.
Server fisken lige
fra gryden sammen med løse ris.
Tips: Lav retten i mikroovnen. Fordel det grønne i
et egnet fad.
Læg fisken på og hæld væsken over. Dæk fadet til.
Tilbered ved 750W
5-6 minutter. Drej fadet et par gange.
Se alle de bedste opskrifter med Fisk
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------