En forret med en dejlig blanding af salte sorte oliven,
porre og blåskimmelost. Kokotterne gør sig lige godt varme som kolde. Det
smager saftsuseme godt.
Tid: 25-30 min. 4
pers.
# Ingredienser
1-2 spsk smør eller
margarine
8 sorte oliven
1 dl strimlet porre
50 g blåskimmelost,
fx Danablue
4 æg
2 dl mælk
* Fremgangsmåde
1. Smør 4 ovnfaste
portionsforme med fedtstof.
2. Udsten olivenerne
og hak dem. Skyl porren og skær den i strimler. Mos osten.
3. Fordel oliven,
porre og ost i de 4 forme.
4. Bland æg og mælk,
men pisk ikke. Hæld blandingen i formene.
Kog kokotterne i
vandbad i en sauterpande.
Vandet skal kun
småkoge, ikke bulderkoge, for så får æggemassen huller.
7. Kokotterne er
færdige, når æggemassen er stivnet.
8. Server forretten
med en blandet salat.
Tips: Osten kan også blandes i æggemassen, inden
den hældes over porre og oliven.
Se alle de bedste opskrifter med Æg
Se alle de bedste opskrifter med Ost
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------