Deviled Eggs eller Djævle Æg kan laves på et utal af
forskellige måder. Retten kan serveret til påske-frokosten i stedet for
almindelige æg...
Arbejdstid:
25 min. Koge/stegetid: 20 min. Ikke Fryse-egnet. (1 person)
# Ingredienser til Røde djævleæg med spinat:
2 æg
rødbedesaft
fra syltede rødbeder
½-1
tsk sennep
5 g
mayonnaise
lidt
hvidløg
lidt
paprika
et
par dråber Tabasco
salt
og peber
200
g spinat (frossen)
50
g yoghurt
lidt
muskatnød (reven)
60
g brød
*
Sådan
laver du Røde djævleæg med spinat:
Kog
æggene hårdkogte, pil dem og lad dem afkøle let.
Kom
dem herefter i saften fra et glas syltede rødbeder.
Lad
dem stå og trække nogle timer i køleskabet.
Skær
æggene over og tag blommen ud.
Rør
æggeblommerne sammen med sennep, mayonnaise og krydderier.
Pynt
de halve æg med blandingen.
Tø
spinaten op og damp den i en lille kasserolle, til vandet er fordampet.
Kom
evt. spinaten i en sigte og tryk resten af væden fra.
Bland
spinaten med yoghurt og krydr med reven muskatnød og salt.
Server
de røde æg med den varme spinat og brød.
Tips:
Kom karry i æggeblommeblandingen.
Kalorier
| | 423
kcal |
Protein
| 269
| (24
%) |
Kulhydrat
| 309
| (33
%) |
Fedt
| 209
| (43
%) |
Kostfibre
| 99
| |
Kilde: Hjemmets bedste MAD