Dessert Tilbehør. Arbejdstid: 10 min. Afkølingstid: 10-15 min. Let at lave. Lav pris.
# Ingredienser
til Nougat, hård
200 g sukker (2,33 dl)
1 knsp bagepulver
*
Sådan laves Nougat, hård
1. Smør en bageplade eller dæk den med bagepapir.
2. Smelt sukkeret på en ren, hed pande, tag panden fra
varmen, så snart sukkeret er brunt, rør bagepulveret i og hæld omgående
nougatmassen over på bagepladen.
3. Lad nougatpladen blive kold og knus den fint eller groft,
alt efter formål.
Tips: Nougaten kan tilsættes 50 g skoldede, smuttede,
hakkede mandler eller nødder.
De skal vendes i sukkeret, sekundet før det hældes på
bagepladen.
Brug den knuste nougat i Flødeis eller fromager og
søde mousser.
Bagepulveret gør nougaten mere skør.
Se alle de bedste opskrifter med Nougat
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------