Aftensmad Hovedret. Arbejdstid: 25 min. Kogetid: ca. 15 min. Let at lave. Mellem pris.
(4 personer)
# Ingredienser til Chop
Suey, vegetarisk:
2 løg
4 blegselleristængler
225 g bambusskud
200 g porrer
200 g gulerod fintskåret
200 g champignon
150 g mange-tout ærter eller bønner
200 g friske bønnespirer
2 spsk olie
2 dl bouillon
3 spsk kinesisk soja
1 tsk stødt ingefær
salt og peber
*
Sådan laves Chop
Suey, vegetarisk:
1. Gør grønsagerne i stand. Snit løgene og
blegselleristænglerne fint, skær bambusskuddene i strimler, skær champignon i
skiver og snit porrer og hvidkål fint.
Skyl bønnespirerne, bræk eventuelle brune spidser af og lad
bønnespirerne dryppe af i et dørslag.
2. Varm olien op i en dyb pande eller en tykbundet gryde.
Svits løgene klare heri. Tilsæt blegselleri, bambusskud,
porrer og hvidkål.
3. Tilsæt bouillon, kinesisk soja, stødt ingefær, lidt salt
og peber.
Lad grønsagerne koge ved svag varme ca. 5 min.
4. Tilsæt champignonskiver, mange-tout ærter eller bønner og
lad retten koge ved svag varme endnu 8-10 min.
Vend til sidst bønnespirerne i.
Server gerne direkte fra panden/gryden.
Server retten med nudler eller løse ris til.
Tips: Ingredienserne til vegetarisk Chop Suey kan
varieres efter årstiden, fx med forårsløg, kinakål, hvidkål, peberfrugt og
babymajs.
Det er vigtigt, at bønnespirerne kun lige varmes igennem, så
de bevarer deres sprødhed.
Se alle de bedste opskrifter med Chop Suey
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, -
prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------