Krydret fyld, der helt sikkert vil pirre ganen. Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk med flest spændende opskrifter.
Forberedelsestid: 15 min. Tilberedningstid: 10 min.
Kuverter: 6
# Ingredienser
6 store champignon
3 skiver hakket bacon
90 g smør
3,7 dl rasp eller frisk brødkrumme
2,5 dl friske hakkede urter
60 g ekstra smør
* Tilberedning
1. Fjern stilken fra champignonerne.
Steg baconen i en stor stegegryde, indtil den er sprød.
Tag baconen op af gryden og stil den til side.
Tilsæt champignon og svits dem med lamelsiden nedad i 1-2 min,
indtil de er gyldne.
Tag dem op af gryden og stil dem til side.
2. Smelt smørret i en pande.
Tilsæt raspen og svits det under omrøring, indtil den er
gylden.
Tilsæt urter og bacon og rør det sammen og tag det op af
panden.
3. Fyld champignonerne med raspblandingen.
Smelt det ekstra smør i panden.
Læg champignonerne på panden og steg dem uden låg i 3-4 min,
indtil de er brune.
Prøv sammen med:
Hovedret: Moussaka.
Dessert: Osteskaller
med kirsebærfyld
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.