Logo

Champignonsuppe, legeret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Champignonsuppe, legeret 

 
Forret. Arbejdstid: 25 min. Kogetid i alt: 15 min. Middelsvær at lave. Mellem pris. (4 personer)

 
# Ingredienser til Champignonsuppe, legeret:
500 g champignon
30 g smør
2 skalotteløg
1 spsk hvedemel
12,5 dl grønsagsbouillon
1 dl fløde
2 æggeblommer
salt og hvid peber
1-2 spsk sherry

 
* Tilberedning Champignonsuppe, legeret:
1. Skær rodskiven af champignonerne, skyl dem kort under rindende, koldt vand og tryk dem straks tørre i et viskestykke.

 
2. Skær svampene i tynde skiver. Hak løgene fint. Varm bouillonen.

 
3. Smelt smørret i en gryde og snur løgene klare heri.
Tilsæt de delte champignoner og svits dem let.
Kom evt. sherry i og lad den koge et minut uden låg.
Drys mel over og rør, til afbagningen er glat.

 
4. Tilsæt den hede bouillon gradvis under stadig omrøring.

 
5. Legér suppen lige før servering:
Pisk æggeblommer og fløde sammen i en skål og rør ca. 1 dl af den varme suppe i.
Tag suppen fra varmen og rør æggeblandingen i.
Herefter må suppen ikke koge, så skiller den.

 
6. Smag suppen til med salt og peber.
Server den straks med flutes til.

 
Tips: Legeringen med æg kan udelades. Så skal melmængden fordobles, og suppen kun legeres med (piske)fløde straks før servering.

 
Se alle de bedste opskrifter med Champignon  

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.779 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her