Forret Suppe. Arbejdstid: 30 minutter. Kogetid: 2 timer. Let at lave. Mellem pris. (6 personer)
# Ingredienser
til Champignonsuppe, serbisk:
2 kg champignon
1 dl (oliven) olie
1 stort løg
1 spsk mild paprika
1 knsp cayennepeber
2 liter vand
salt og peber
* Tilberedning Champignonsuppe,
serbisk:
1. Skær rodskiven af champignonerne, skyl dem kort under
rindende, koldt vand og tryk dem straks tørre i et viskestykke.
Del de største af svampene i halve eller kvarte.
2. Pil løget og hak det fint.
3. Kom olien i en stor gryde, bunden skal være dækket, og
klar løget heri. Det må ikke tage farve.
4. Kom champignonerne i gryden, drys med paprika og
cayennepeber og spæd med vandet under omrøring.
5. Lad suppen småsnurre under låg i 2 timer, og ikke
kortere.
Smag til med salt og peber og server rygende varm.
Spis flutes til suppen.
Tips: Kom eventuelt 1 spsk kold cremefraiche oven på
hver portion ved servering.
Suppen kan laves dagen i forvejen - den bliver kun bedre
andendagen.
Se alle de bedste opskrifter med Champignon
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, -
prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------