Kyllingelever har en
mildere smag end andre typer af indmad. Her er leveren piftet op med en hurtig
sursød sauce. Vores opskrift er nem og giver en fantastisk
smagfuld ret
4 personer. Stege-/kogetid: ca 20 min.
# Ingredienser
600 g kyllingelever
(dybfrost)
salt og peber
smør eller olie (til
stegning)
5 dl ananasjuice
2 peberfrugter
Maizena
eddike
evt. sukker
Tilbehør: ris og evt. frisk koriander
* Tilberedning
1. Kog risene efter
anvisningen på pakken.
2. Dup leveren helt
tør, og drys med salt og peber.
Steg leveren ved
jævn varme, til den er helt gennemstegt.
3. Bring juicen i
kog, og tilsæt peberfrugt skåret i fine strimler.
Kog et par minutter,
og jævn saucen med lidt udrørt Maizena.
Smag til med salt, eddike og evt. sukker.
Server med ris og
evt. frisk koriander.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.