Logo

Kvarkfrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kvarkfrikadeller 


Dem må paven gerne spise om fredagen: Frikadeller helt uden kød, som mange synes smager bedre end de sædvanlige grønsagsfrikadeller

Til 2 personer. Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 20 min plus hviletid.

 
# Ingredienser
250 g mager kvark
1 æg
1 fed hvidløg
salt, peber og lidt muskat.
50 g rasp
20 g hakkede soltørrede tomater
1 knsp tørret timian
olie eller smør

 
* Tilberedning
1. Kvark røres med æg, et presset hvidløgsfed, salt, peber og lidt muskat.
Rasp, hakkede soltørrede tomater og 1 knsp tørret timian blandes i.
Massen hviler i 20 minutter.

 
2. Kvarkfarsen formes til 8 frikadeller, som steges i 4 min på hver side ved middel varme i rigeligt olie eller smør.

 
Energi pr. portion: 23 g protein, 20 g fedt, 25 g kulhydrater = 375 kcal (1572 kJ)

 
Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.319 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her