Nyd
en lækker snack, mens pizzaerne er i ovnen. Når de tynde fennikelstykker har
ligget
i
isvand, er de knasende sprøde og saftige.
Arbejdstid:
15 min. Trækketid: 15 min. Ikke fryse-egnet. 4 personer.
#
Ingredienser til :
1-2
fennikelknolde
Dip:
2
dl kvark eller cremefraiche
2-3
tsk oliventapanade
1
fed hvidløg
2
forårsløg
frisk
basilikum evt. ansjoser salt og peber
*
Sådan
laver du Sprød fennikel med olivendip:
Vask
fennikelknoldene og skær dem i tynde, aflange stykker.
Læg
dem i en skål med isvand og lad dem trække 15-20 min.
Rør
kvark eller cremefraiche godt sammen med oliventapanade og tilsæt finthakket
eller knust hvidløg, finthakkede forårsløg og basilikum.
Tilsæt
evt. et par hakkede ansjoser og smag til med peber og evt. salt.
Hæld
de sprøde fennikelstykker i et dørslag og lad dem dryppe godt af.
Server
med dippen.
Her
finder du flere opskrifter på dejlige snacks.
Gå på opdagelse og find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer. https://www.kogebog.dk/t/snacks
Kilde: Hjemmets bedste MAD