Logo

Glaserede græskarbåde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Glaserede græskarbåde

  

Tilbehør består ikke længere af en trist trio af kogte kartofler, ærter og gulerødder. Se det store udvalg af tilbehør i Kogebog.dk – altså her

Kuverter: 6

 
# Ingredienser
2 små græskar
5 dl hønsebouillon
90 g smør
0,8 dl brun farin
2 spsk ekstra hønsebouillon

 
* Tilberedning
1. Skær begge græskarrene i seks både. Fjern kernerne med en ske.
Læg græskarrene i en gryde med hønsebouillonen.
Læg låg på og bring det i kog.
Skru ned for varmen og lad det småkoge i 10 min, eller indtil græskarrene er møre.
Afdryp dem godt og læg dem på et serveringsfad.

 
2. Varm smør, brun farin og den ekstra hønsebouillon i gryden.
Svits det under konstant omrøring, indtil smørret er smeltet og ingredienserne er godt blandet.

 
3. Hæld saucen over græskarbådene og server det straks.
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

 




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.007 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her