Logo

Kartoffel- og broccoli kager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffel- og broccoli kager

    

Denne grønne ret er god lave med rester af kogte kartofler og broccoli - eller andre grønsager som fx porrer, gulerødder eller rosenkål.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 10 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 
# Ingredienser til Kartoffel- og broccoli kager:
250 g kogte kartofler
250 g kogt broccoli
25-50 g parmesanost
50 g rasp
1 spsk olie
15 g smør
salt og peber

 
Tilbehør:
en grov salat af kål eller rodfrugter evt. rugbrød
*

 
Sådan laver du Kartoffel- og broccoli kager:
Kør kartofler og broccoli til en grov mos i en foodprocessor.
Tilsæt revet parmesanost og krydr med salt og peber.
Form massen til små kager og vend dem i rasp.
Steg dem gyldne og gennemvarme på en pande med olie og smør.

 
Server fx med rødbedesalat Se opskrift her

 


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 9.545 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her