Spis de dejlige bær naturel med en let creme lavet af
friskosten ricotta. Friske hakkede citronmelisseblade giver en pikant smag
sammen med valnøddekernerne.
Til 1 person. Arbejdstid:
15 minutter Koge/stegetid: 0. Ikke fryse-egnet
# Ingredienser til Bær
med ricottacreme og nødder:
200 g blandede bær
2 spsk sukker evt Multisød
eller sukrin
50 g ricotta
1 citron
(øko)
20 g valnøddekerner
citronmelisse eller mynteblade
*
Sådan laver du Bær
med ricottacreme og nødder:
Mos halvdelen af
bærrene med sødemiddel til en frugtsuppe.
Hæld den i bunden af
en tallerken og læg de hele bær over.
Rør ricottaen med
reven citronskal og -saft.
Smag eventuelt til
med lidt sukker/sødemiddel.
Kom ricottaen på
bærrene og pynt med valnødder og citronmelisse.
TIPS: Retten kan
også bruges som en herlig dessert, der er lynhurtig at lave. Ricotta kan
udskiftes med yoghurt eller skyr.
De fleste
færdigproducerede morgenmadsprodukter har et meget højt indhold af kulhydrat
(sukker) og kan derfor ikke anbefales, hverken for din sundhed eller din vægts
skyld.
Se flere dejlige desserter her
Kalorier | | 236 kcal |
Protein | 199 | (16 %) |
Kulhydrat | 189 | (34 %) |
Fedt | 139 | (50 %) |
Kostfibre | 59 | |
Kilde: Hjemmets bedste MAD