Logo

Spegesild, stegte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spegesild, stegte 

 
Aftensmad Hovedret Frokost. Arbejdstid: 30 min. Udvandes: 12 timer, gerne natten over. Stegetid: 6-8 min. Middelsvær at lave. Lav pris. 4 personer. 

 
# Ingredienser til Spegesild, stegte
2 hele, store spegesild eller 4 spegesildefileter
1½-2 dl rugmel
75 g smør til stegning
*
Sådan laves Spegesild, stegte
1. Læg sildene i rigeligt, koldt vand og udvand dem mindst 12 timer.
Skift vandet et par gange.
Fileter kræver kun halvt så lang udvandingstid.

 
2. Skrab sildene glatte og rene.
Skær hovedet af, hvis det sidder på endnu, og befri også sildene for hale og finner.
Træk skindet af.

 
3. Tryk sildene tørre og vend dem i rugmel.
Lad dem stå i 5 min., så paneringen sætter sig.

 
4. Varm smørret lysebrunt på panden, og steg de udvandede spegesild ved kraftig varme ca 4 min. på hver side, til de er gyldne, fileterne halvt så længe.
Server sildene med rugbrød og rødbeder.

 
Tips: Sildene kan også serveres med Sennepssauce, varm.

 

Se alle de bedste opskrifter med Sild

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.292 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her