En
meget hurtig ret at få på bordet, og så er den fyldt med masser af gode
vitaminer. Kogebog.dk viser dig mange opskrifter på en god dessert
Arbejdstid:
30 min. Bagetid: ca. 20 min. Ikke fryse-egnet. 4 personer.
#
Ingredienser til Trifli med rabarber og appelsin:
250
g rabarber
50
g sukker
2
stk hel stjerneanis
3
appelsiner (i både)
12
makroner
150
g flødeost naturel
2-3
spsk flormelis
1
tsk fintrevet appelsinskal
1
dl piskefløde
*
Sådan
laver du Trifli med rabarber og appelsin:
Rabarberkompot:
Rens rabarberne og skær dem i 2 cm stykker.
Bland
dem med sukker i et ovnfast fad og læg stjerneanis ved.
Dæk
til med stanniol og bag ca. 20 min. ved 200 °C.
Køl
rabarberne lidt af, fjern stjerneanis og bland med appelsinstykkerne.
Rør
flødeosten lind med flormelis, appelsinskal og 1 spsk fløde.
Pisk
resten af fløden til blødt skum og vend den i flødeostecremen.
Fordel
makronerne i 4 portionsglas og læg rabarber-appelsinblandingen ovenpå.
Top
op med cremen og server.
Se
flere dejlige desserter her
Kilde: Hjemmets bedste MAD