Logo

Stikkelsbær-fool

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stikkelsbær-fool 

 
Dessert. Arbejdstid: ca 25 min. Afkøles: mindst 1 time. Let at lave. Lav pris. Kan tilberedes i mikroovn. 4 personer. 

 
# Ingredienser til Stikkelsbær-fool
½ kg grønne, umodne stikkelsbær
½ dl vand
125 g sukker (1½ dl)
2½ dl piskefløde
*
Sådan laves Stikkelsbær-fool
1. Skyl stikkelsbærrene koldt, det er unødvendigt at nippe dem, da de skal pureres.
Kom bærrene i en gryde med vand og sukker og damp dem møre ved svag varme under låg, ca 15 min.

 
2. Purér stikkelsbærrene gennem en sigte.
Lad pureen blive helt kold.

 
3. Pisk fløden til skum og vend den kolde puré i med let hånd.
Er puréen ikke helt kold, skiller fløden.
Stil desserten koldt, til den skal serveres, gerne i portionsglas.
Server desserten ledsaget af Blondekager, Kniplingekager med mandler eller Mandelkranse.

 
Tips: ½ stang vanilje kan koges sammen med stikkelsbærrene.
Stikkelsbær-fool er også egnet som fyld i Kageskaller, mørdejs eller oven på en Kagebund.

 

Se alle de bedste opskrifter med Stikkelsbær

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.826 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her