Om vinteren kan man godt bruge lidt farve! Her er den. Sæsonens grønneste og lækreste ærtepuré. Du får succes med denne opskrift
Til 2 personer. ❤
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 20 min.
# Ingredienser
300 g dybfrosne ærter
30 g smør
1 dl piskefløde
salt, peber og sukker
2 spsk kartoffelmospulver
1 bakke karse
* Tilberedning
1. Dybfrosne ærter hældes i en gryde sammen med 30 g
smør og 1 dl piskefløde.
Der krydres med salt, peber og sukker, og det hele bringes i
kog under låg.
Kog videre ved middel varme i 6 minutter.
2. Ærterne pureres fint med en stavblender.
Kog dem op i gryden, og jævn puréen med 1-2 spsk
kartoffelmospulver.
Smag evt til med krydderierne igen.
Klip lidt karse af og strø den over.
Energi pr. portion: 13 g protein, 28 g fedt, 27 g kulhydrater
= 411 kcal (1724 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.