Bagværk Hjemmebag. Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 30-40 min. Middelsvær at lave. Lav pris. Mængde: ca 30 stk.
# Ingredienser
til Marengs, seje
3 æggehvider (ca )
150 g flormelis ()
*
Sådan laves Marengs, seje
1. Sæt ovnen på 130 °C.
Kom æggehvider og flormelis i en skål.
Sæt skålen over varmt vandbad og pisk æggehvider og
flormelis ca 10 min., til marengsmassen tykner.
Den skal være så stiv, at den beholder faconen, når man »tegner« i den.
2. Sæt straks marengsdejen i små toppe med to teskeer på en
smurt bageplade, eller på en plade beklædt med bagepapir.
Eller fyld dejen i en sprøjtepose med rillet tylle og sprøjt
mønsterrillede marengs.
3. Bag marengsene på ovnens midterrille i 30-40 min., til de
er tørre og let gyldne.
Tips: De damppiskede marengs er sprøde udvendig og
seje indeni.
Marengsdejen kan tilsættes 2 spsk kakaopulver.
1 æggehvide vejer ca og fylder ca 1/3 dl, beregnet på
mellemstore æg.
Se alle de bedste opskrifter med Marengs
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------