Logo

Chokoladefudge

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chokoladefudge 

 
Dessert. Arbejdstid: 20 min. Afkøles: 1 time. Let at lave. Mellem pris. (4 personer)

 
# Ingredienser til Chokoladefudge:
350 g kogechokolade
50 g smør
2 æggeblommer
100 g flormelis (ca. 2 dl)
reven skal af 1 usprøjtet appelsin
6 spsk stærk kaffe

 
Pynt: sigtet flormelis
Form: 18x18 cm
Papirskonfektforme

 
* Tilberedning Chokoladefudge:
1. Beklæd en lille form eller bradepande med bagepapir.

 
2. Smelt chokoladen sammen med kaffen over vandbad. Lad det afkøle lidt.

 
3. Rør smør, æggeblommer og flormelis til en tyk creme.

 
4. Bland den revne appelsinskal i cremen.

 
5. Bland den smeltede chokolade i og fordel fudgen i et jævnt lag i formen.

 
6. Stil den tildækket i køleskabet, til den er fast, mindst 1 time.

 
7. Skær fudgen i 2x2 cm store stykker.
Vend dem i flormelis og læg dem i små papirskonfektforme.

 
Tips: Lidt kakaopulver kan blandes i flormelissen, før fudgen vendes i den.

 
Se alle de bedste opskrifter med Chokolade 

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.492 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her