Meget enkel, meget
hurtig og alligevel med kant: Egebladssalat med tomater tilføjes en fin aroma
ved hjælp af ristede pinjekerner og appelsinsaft
Til 2 portioner 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 15 min.
# Ingredienser
1 lyst egebladssalathoved
2 spsk pinjekerner
4 små tomater
1 skalotteløg
½ tsk revet
citronskal (økologisk)
2 spsk citronsaft
4 spsk appelsinsaft
lidt salt, peber, 1
knsp sukker
4 spsk olie
* Tilberedning
1. 1 lyst egebladssalathoved gøres i stand, skylles
og slynges tørt.
2 spsk pinjekerner ristes
på en pande uden fedt.
4 små tomater skæres
i skiver.
1 skalotteløg skæres
i fine terninger og blandes godt med ½ tsk revet citronskal, 2 spsk citronsaft,
4 spsk appelsinsaft, lidt salt, peber, 1 knsp sukker og 4 spsk olie.
2. Salat og tomater blandes forsigtigt med vinaigretten
og pinjekerne strøs over.
Energi pr. portion: 4
g protein. 25 g fedt. 10 g kulhydrat = 287 kcal (1203 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.