Logo

Søndagsmiddag med fyldte pastaskaller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Søndagsmiddag med fyldte pastaskaller 

 
Disse store pastaskaller beder ligefrem om at blive fyldt. Her med spinat og hakket kalve og flæskekød og det smager forrygende med spaghettisauce.
Det kan være lidt vanskeligt at få fat i de store pastaskaller, men italienske delikatesse butikker har dem som regel. Har du først fundet skallerne er resten lige til.
Giver 8 portioner.

 
# Ingredienser
360 g kæmpe pastaskaller / conchiglioni
285 g frossen hakket spinat
2 spsk olie
3 fed friske hvidløg, pillede
330 g hakket kalvekød
330 g hakket svinekød
130 g persille, fint hakket
130 g rasp
2 æg, piskede
3 fed friske hvidløg, hakkede
3 spsk reven parmesan ost
salt
75 cl spaghettisauce (færdigkøbt eller pizzaiolisauce)
Squash / zucchinistykker (valgfrit)

 
* Fremgangsmåde
1. Kog pastaen efter pakkens anvisninger.
Hæld den i en si og skyl under rindende varmt vand. Lad den afdryppe.

 
2. Kog spinaten efter pakkens anvisninger.
Afdryppes i en si.
Lad det stå indtil det er koldt nok til at arbejde med.
Vrid spinaten med hænderne for at fjerne overskydende væde. Sæt til side.

 
3. Varm olien i en stegegryde over mellem varme.
Steg de hele fed hvidløg, under omrøring, indtil hvidløgene er let brune.
Smid hvidløgene ud.

 
4. Tilsæt kalve- og svinekød.
Steg indtil det er let brunet. Rør for at skille kødet.
Fjern overskydende væde. Lad det afkøle let.

 
5. Forvarm ovnen til 190 °C.
Smør et ovnfast fad ca. 30 x 20 cm.

 
6. Bland spinat, persille, rasp, æg, hakket hvidløg og ost i en stor skål; bland det godt.
Smag til med salt.
Tilsæt den afkølede kødblanding; bland det godt.
Fyld skallerne med kødblandingen med en ske.

 
7. Spred ca. 250 ml spaghettisauce ud i bunden af det ovnfaste fad.
Læg skallerne i fadet. Hæld resten af saucen over skallerne.
Dæk med folie.

 
8. Bages 35 til 45 min eller indtil det bobler.
Serveres med zucchini. Pynt som ønsket.


Søndagsmiddag med fyldte pastaskaller 
Trin 2: Vrid spinaten med hænderne for at fjerne overskydende væde.


Søndagsmiddag med fyldte pastaskaller 

Trin 4: Rør i kødblandingen for at dele kødet.


Søndagsmiddag med fyldte pastaskaller 

Trin 6: Fyld skallerne med kødblandingen.

 

Se alle de bedste opskrifter med Pasta

 

Se alle de bedste opskrifter med Hakket kalv og flæsk

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 6.480 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her