En god opskrift fra
Tyskland. Bacon forenes med forskellige svampe og karse i rouladerne, en rigtig
festlig og anderledes søndagsmiddag.
Tid: 30 min.
Rouladerne er fryseegnede. Holdbarhed 4 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
4 skiver kalveinderlår, a
150 g
1 ds. blandede
svampe, 200 g
1 bakke karse
4 skiver bacon
½ tsk salt
¼ tsk peber
2 spsk smør eller
margarine
1½ dl bouillon (vand
+ terning)
1 dl piskefløde
* Fremgangsmåde
1. Tryk kødskiverne
godt ud så de kan rulles sammen.
2. Lad svampene løbe
af. Steg dem i lidt fedtstof.
Klip karsen i. Lad
det køle af.
3. Læg en skive
bacon på hver kødskive.
Fordel svampefyldet
over.
Rul dem sammen til
roulader.
Fæstn med kødnåle.
Drys med salt og peber.
4. Opvarm
fedtstoffet på en pande.
Når det er
stegeklart lægges rouladerne på og brunes på alle sider.
5. Hæld bouillonen
på og lad det simre 10 min.
6. Tag rouladerne op
og hold dem varme.
7. Pisk fløden og
rør den i skyen. Smag til.
8. Server med
nudler, sauce og en blandet salat.
Tips: Dåsesvampene kan erstattes med samme mængde
friske østershatte og champignoner.
Se alle de bedste opskrifter med Oksekød
Se alle de bedste opskrifter med Brød
Se alle de bedste opskrifter med Grøn salat
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------