Logo

Blåbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blåbær 

 
Blåbær, Vaccinium myrtillus, hører til bøllefamilien, og den vokser mest i skov, mose- og hedeterræn. Det er, i moden tilstand, et lille blåsort bær med mørkerødt kød. Der ses danske blåbær i handelen, men vi importerer en del, mest fra vore skandinaviske broderlande, og da især fra Sverige.

 
Blåbær er rige på jern, men virker forstoppende. Bruges friske i desserter, syltetøj og bagværk. Sæsonen er sensommer og tidligt efterår.
De fås frosne og er altså egnede til frysning. Holdbarhed: 1 år.

 
Se de bedste opskrifter med Blåbær 

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.639 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her