Ideen til denne
salat kommer fra en restaurant i New York. Grapefrugten og pecannødderne giver
det der lille ekstra særpræg. Det smager saftsuseme godt.
Tid: 40 min. 4 pers.
# Ingredienser
1 kylling (1 kg)
5 dl vand
2 tsk salt
4-5 hvide peberkorn
1-2 persillekviste
2 grapefrugter,
gerne røde
2-3 selleristilke
2 dl cremefraiche
½ dl mango chutney
¼ tsk salt
¼ tsk peber
½ pk. bacon
salatblade
1 dl pecannødder
* Fremgangsmåde
1. Optø kyllingen
hvis den er frossen. Skær den i fire stykker.
2. Bring vand, salt
og hvide peberkorn i kog i en gryde.
Læg
kyllingestykkerne i det kogende vand sammen med persillekvistene.
Lad det hele koge
25-30 min.
3. Lad kyllingen
køle af.
4. Skræl
grapefrugterne og skær hindefrie både ud af dem.
Skyl sellerien og
skær den i strimler.
5. Mix cremefraiche,
mango chutney, salt og peber til en sauce.
6. Læg baconskiverne
på en kold pande og steg dem sprøde.
7. Fjern skind og
ben fra kyllingen. Skær kødet i tern.
8. Anret skyllede
salatblade på et fad.
Fordel kylling,
grapefrugt, selleri og sauce henover.
Smuldr bacon over og drys med pecannødder.
Tips: Hvis det kniber med tiden, kan du bruge en
færdiggrillet kylling.
Fjern skind og ben
og skær kødet i tern.
Gå i øvrigt frem som
ovenfor.
Se alle de bedste opskrifter med Kylling eller
andet Fjerkræ
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------