Den bedste opskrift på lækre stegte ris med karry,
courgette, grønne bønner og asparges. En perfekt måde at få ryddet op i
grønsagsskuffen på. Se opskriften her
Til 4 pers
# Ingredienser
225 g jasmin ris
2 spsk olie fx
jordnøddeolie
1 spsk grøn
thai-karrypasta
6 forårsløg, skåret
i skiver
2 fed hvidløg,
pressede
1 courgette, skåret i
tynde stave
125 g grønne bønner,
skåret i mindre stykker
175 g asparges,
istandgjorte
1 spsk fiskesauce
3-4
thai-basilikumblade
* Tilberedning
1 Kog risene i
kogende, letsaltet vand i 12-15 min.
Afdryp dem godt. De
afkøles og sættes i køleskab natten over.
2 Varm olien i en
wok og svits karrypastaen under omrøring i 1 min.
Tilsæt forårsløg og
hvidløg og svits under omrøring i 1 min.
3 Tilsæt courgette,
bønner, asparges og svits under omrøring i 3-4 min,
eller til grønsagerne
akkurat er møre.
Løsn risene med en
gaffel og kom dem i wokken.
Svits under konstant
omrøring i 2-3 min, eller til risene er varme.
Rør fiskesaucen og
basilikumblade i. Serveres varm.
Se alle de bedste
opskrifter med Ris
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------