Logo

Hytteost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hytteost 

 
Hytteost er en direkte oversættelse af det amerikanske Cottage Cheese. Dansk hytteost fremstilles af lavpasteuriseret skummetmælk, der syrnes med løbe. Ostekornene opvarmes til en bestemt temperatur og vallen aftappes, hvorved ostekornene bliver tilbage. De tilsættes fløde. Der fås ren hytteost og hytteost tilsat frugt. Hytteost danner god basis for frisk frugt og grønsager, og den er meget brugt i slankesammenhæng.

 
Se de bedste opskrifter med Hytteost

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.148 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her