Tilbehør. Arbejdstid: 10 min. Let at lave. Mellem pris. Fryse-egnet.
# Ingredienser
til Passionsfrugtcoulis
6 passionsfrugter
2-3 spsk flormelis
*
Sådan laves Passionsfrugtcoulis
1. Del passionsfrugterne midt over og skrab kernemassen ud i
en skål.
2. Gnid det gennem en sigte, så kun de »bare« kerner er
tilbage i sigten.
Kassér dem.
3. Tilsæt frugtmassen flormelis efter smag.
Mindre sukker, hvis frugterne er meget søde og/eller
coulisen skal bruges som tilbehør til en meget sød dessert.
Tips: Coulisen kan laves i god tid og stilles køligt,
men bør sættes i stuetemperatur 20-30 min før servering.
Server coulisen til Chokolademarengspie, Mandeltærte samt til is,
sorbet og fromage.
Kan fryses. Holdbarhed: ca 3 måneder.
Se alle de bedste opskrifter med Passionsfrugt
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------