Disse er den perfekte bid-størrelse godbid til en fest eller
søndag eftermiddagste. For en lyserød hindbærversion skal du knuse ¼ kop friske
hindbær i den skumagtige æggehvideblanding med en gaffel og derefter smide kokosnødden
i.
Portion: 12. Forberedelsestid: 5 min. Samlet tid: 45 min. Kalorier
pr portion: 114
# Ingredienser
2 store æggehvider
4 tsk honning
knsp salt
1½ kop usødet strimlet kokosnød
olie, madlavningsspray
½ kop chokoladechips
1 tsk kokosolie
* Tilberedning
1. Pisk æggehvider, honning og salt i en skål, indtil det er
skummende.
Tilsæt kokos og rør for at blande godt.
2. Beklæd en airfryer-kurv med folie, efterlad ca. 2 cm kant
op ad siderne.
Beklæd folien let med madlavningsspray.
3. Tryk en spiseskefuld kokosblandingen tæt sammen.
Arranger forsigtigt toppe med flade side nedad i forberedt airfryer-kurv
med en afstand på ca. 1 cm fra hinanden.
Kog ved 160 °C i 3-5 min, indtil de er faste i toppen og lyse
gyldne.
Vend og fortsæt med at koge 1-2 min mere, indtil den flade side
er fast og tør.
Fjern forsigtigt makroner fra airfryer. Lad afkøle.
4. Beklæd en lille bageplade eller plade med pergament.
Bland chips og olie i en lille varmefast skål.
Kog i mikrobølgeovn på høj varme, under omrøring,
indtil lige smeltet og glat, omkring 1 min.
5. Dyp den flade side af makroner i chokoladeblandingen.
Overfør til forberedt ark med chokoladesiden nedad.
Stil på køl indtil chokoladen er stivnet, cirka 20 min.
Make Ahead: Makroner kan laves 1 uge forud.
Opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet.
Det er den intense kokossmag, den dejlige tekstur, den snackbare
størrelse og chokoladeovertræk der giver den ekstra dekadence.
For en lyserød, hindbær-funderet version, knus ¼ kop friske hindbær
i den skumagtige æggehvideblanding med en gaffel og smid derefter kokosnødden i.
Form og steg efter opskriftens anvisninger.
Se alle de bedste opskrifter
med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------