Citronmelissen er
ikke til at komme udenom i denne ret, for det er den, der giver en så fin smag
på saucen og det smager saftsuseme godt, pasta hitter netop nu!
Tid: ca 30 min. 4
pers.
# Ingredienser
280 g tagliatelle pasta
150 g sukkerærter
6 æggeblommer
1 dl hvidvin
1 tsk friskpresset
citronsaft
1 tsk reven citronskal
½ tsk salt
1-2 knsp
cayennepeber
1-2 dl fløde
½ bdt. citronmelisse
* Fremgangsmåde
1. Kog pastaen efter
pakkens anvisninger.
2. Nip ærtebælgene
og skær dem i skrå stykker.
3. Når der mangler 5
min af pastaens kogetid lægges sukkerærterne i pastagryden og koger med.
4. Bland
æggeblommer, hvidvin, citronsaft og citronskal i en gryde.
Opvarm saucen langsomt under piskning. Smag til med salt og cayennepeber.
5. Lad saucen svale noget
af. Rør så fløden i.
Skyl og hak
citronmelissebladene. Rør dem i.
6. Lad pasta og
sukkerærter løbe godt af.
Hæld det op i en
skål. Hæld saucen over og vend rundt.
7. Server med hvidt
brød, gerne baguette og en blandet salat.
Tips: Når det ikke er sæson for friske sukkerærter,
kan frosne anvendes.
De behøver ikke
optøs før tilberedningen.
Se alle de bedste opskrifter med Tagliatelle Pasta eller Grønsager
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------