Logo

Æg sur le plat med skinke og tomat - Kogebog.dk er bedst 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æg sur le plat med skinke og tomat - Kogebog.dk er bedst 💘 

 
Oeuf sur le plat er fransk og betyder et spejlæg stegt med solsiden opad. Her bages skinke, tomat, hvidløg og et æg på en tallerken - superlækkert
1 Person

 
# Ingredienser
smør til smøring
salt og peber
50 g skinke i tern
½ tomat i tern uden kerner
lidt revet hvidløg
1 stort æg
3 spsk fløde
2 kviste kørvel, plukket
½ skalotteløg i skiver

 
* Tilberedning
Smør et portionsfad eller en dyb tallerken og drys med salt og peber.
Vend skinke, tomat og hvidløg sammen.
Fordel i fadet med et lille hul i midten.
Slå forsigtigt ægget ud i hullet.
Hæld fløden rundt i hviden.
Bag ved 190 °C i 8-12 min til hviden er stiv, men blommen stadig blød.
Ved servering drys kørvel og løgringe ud over.

 
Se alle de bedste opskrifter med Æg

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.947 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her