En enkel og velsmagende opskrift på torsk med citron og persille - tre råvarer, der komplimenterer hinanden utrolig godt. Server torsken med kogte kartofler
4 personer.
Tilberedning: ca 15 min. Stegetid: 6-8 min. Ikke fryseegnet (torsken er
fryseegnet rå)
# Ingredienser
500-600 g
torskefileter
hvedemel
salt, peber
olie til stegning
1 citron
1 bdt persille
* Fremgangsmåde
1. Tør
fiskefileterne og vend dem i salt- og peberblandet mel.
2. Varm olien i en
pande og steg fiskefileterne 3-4 min på hver side.
Læg fiskefileterne
få øjeblikke på fedtsugende papir.
3. Anret du stegte
fisk på et varmt fad med citronskiver og hakket persille.
Server torsken med kogte kartofler og lidt smørsauce.
Se alle de bedste opskrifter med Fisk
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------