Logo

Søndagsroulader med svampefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Søndagsroulader med svampefyld 

 
En god opskrift fra Tyskland. Bacon forenes med forskellige svampe og karse i rouladerne, en rigtig festlig og anderledes søndagsmiddag.
Tid: 30 min. Rouladerne er fryseegnede. Holdbarhed 4 mdr. 4 pers.

 
# Ingredienser
4 skiver kalveinderlår, a 150 g
1 ds. blandede svampe, 200 g
1 bakke karse
4 skiver bacon
½ tsk salt
¼ tsk peber
2 spsk smør eller margarine
1½ dl bouillon (vand + terning)
1 dl piskefløde

 
* Fremgangsmåde
1. Tryk kødskiverne godt ud så de kan rulles sammen.

 
2. Lad svampene løbe af. Steg dem i lidt fedtstof.
Klip karsen i. Lad det køle af.

 
3. Læg en skive bacon på hver kødskive.
Fordel svampefyldet over.
Rul dem sammen til roulader.
Fæstn med kødnåle. Drys med salt og peber.

 
4. Opvarm fedtstoffet på en pande.
Når det er stegeklart lægges rouladerne på og brunes på alle sider.

 
5. Hæld bouillonen på og lad det simre 10 min.

 
6. Tag rouladerne op og hold dem varme.

 
7. Pisk fløden og rør den i skyen. Smag til.

 
8. Server med nudler, sauce og en blandet salat.

 
Tips: Dåsesvampene kan erstattes med samme mængde friske østershatte og champignoner.

 

Se alle de bedste opskrifter med Oksekød

Se alle de bedste opskrifter med Brød

Se alle de bedste opskrifter med Grøn salat

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.820 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her