Nem og velsmagende salat med jordbær, agurk, løg, forårsløg
og toppet med emmentaler og dildspidser. Forrygende jordbærsalat. Se opskriften
her.
10 minutter. 4 personer
# Ingredienser
2 hjertesalater
1 tsk olie
salt og peber
1 bakke jordbær, friske
1 agurk
1 bundt forårsløg
½ citron
80 g emmentaler
dild
*
Fremgangsmåde
Skyl og slyng salaterne tørre.
Vend dem med olie og et let drys salt.
Gør jordbærrene i stand og skær dem i kvarte på højkant.
Del agurken på langs, skrab kernerne ud med en teske og skær
i stave.
Gør forårsløgene i stand og skær dem i fine, skrå penne.
Anret salaterne med bær, agurk og løg og dryp med citron og
give et let drys peber.
Skær osten i mundrette stykker og anret dem på salaten,
sammen med klippede dildspidser.