Logo

Tyndsteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tyndsteg 

 

Tyndsteg 

 
Se udskæring af Okse - tyndsteg: 13

 
Tyndsteg - se opskrifter med Oksetyndsteg.
 
Tyndsteg kendes bedst udskåret som T-bonesteak. I helt stykke bruges den som roastbeef med ben og gammeldags oksesteg med krølfedt, udbenet ligeledes til roastbeef. Som nævnt også skivet som T-bonesteak, i dobbelt tykkelse som Porterhouse-steak.
Fileten kan også udskæres til bøf. Langs ryggen, underrygbenet, der bærer delvis højreb og tyndsteg, ligger
Mørbraden, og det er oksemørbraden, og kun den, der bruges til ægte tournedos og chateaubriand. 
Til sidstnævnte udskæring endog kun den tykkeste, midterste del, »hjertet«. Mørbraden kan steges hel eller i hele stykker, eller den kan skives til tournedos og møre bøffer, de smallere ender til medaljoner. Det er også her, man henter garanteret mørt kød til kødfondue og grill eller til en elegant og ægte bøf Stroganoff.

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.220 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her