Citrusvinaigretten er dejlig frisk i smagen og ideel som
dressing over en salat, der serveres til and, svinekød eller kalkun. Der skal en god vinaigrette til god
mad.
Forberedelsestid 15 min + 1-2 timers trækketid
Portionen giver ca. 5 dl dressing / til 4 personer. Er I kun to 💘 så halver opskriften.
# Ingredienser
saft og fintrevet skal af 1 appelsin
saft og fintrevet skal af 1 citron
saft og fintrevet skal af ½ grapefrugt
3 dl majsolie eller anden olie af god kvalitet
* Tilberedning
1. Al frugtsaften kommes i en røreskål sammen med den revne
skal.
Olien piskes gradvist i denne blanding.
Dette kan også gøres ved hjælp af en blender.
2. Dressingen dækkes godt til med husholdningsfilm og
stilles i køleskabet i 1-2 timer;
det vil give smagen tid til at udvikle sig optimalt.
Kokketips
Der kan bruges en større eller mindre mængde af olie.
Det kan afhænge af citrusfrugterne størrelser, men også af
den personlige smag.
Se alle de bedste opskrifter på Sauce eller Dressing
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.