Blommer er naturens slik om efteråret og en skefuld mos er
perfekt til at søde grøden eller en portion A38. Jeg bliver lige nødt til at
dele denne med jer, da den er et hit herhjemme
# Ingredienser
3 kg blommer eller sveskeblommer 1 kg melis
1 tsk (med top) kanel
1 tsk (strøget) stødte nelliker
* Tilberedning
Blommerne udstenes, og halvdelen af frugten køres gennem
kødhakkeren.
Alle ingredienserne kommes i en stor gryde, blandes sammen
og står og trækker natten over.
Næste dag koges blommerne under stadig omrøring, indtil de
kan bestå "klumpeprøven", dvs. mosen skal falde i klumper fra skeen.
Så kommes den straks på rene, der er skyllet med kogende
vand.
Lukkes med gummiringe og glaslåg eller med skruelåg.
Glassene vendes på hovedet, indtil de er afkølede.
Se alle
de bedste opskrifter med syltetøj, marmelade
og gelé
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Alkoholtester, Børnekokke eller Mad på 30 min.