Tilbehør Dessert. Arbejdstid: 20 min. Bagetid: ca 1 time. Let at lave. Lav pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Mirabeller, ovnbagte
1 kg mirabeller
sukker (ca 4½ dl)
Ovnfast fad
*
Sådan laves Mirabeller, ovnbagte
1. Skyl mirabellerne og se efter, at de er fejlfri.
2. Prik dem med en gaffel eller snit over med en kniv.
Sæt ovnen på 150 °C.
3. Læg mirabellerne lagvis med sukkeret i et fladt ovnfast
fad.
Dæk med alufolie.
4. Sæt fadet i ovnen ca 1 time, afhængig af hvor moden
frugten er.
Mirabellerne skal beholde deres form, og alt sukkeret skal
være smeltet.
Tips: Server mirabellerne varme eller kolde til
kødretter.
Eller som dessert med flødeskum, Creme Chantilly eller en Cremefraichesauce,
sød, fx Portvinssauce.
Mirabellerne kan tilsættes et par spsk rom eller cognac.
Kolde ovnbagte mirabeller kan bruges i Mirabelletrifli.
Mirabellerne kan kommes i sylteglas, lukkes tæt, og
opbevares i køleskab et par uger.
Skal de opbevares uden for køleskab eller i længere tid,
tilsættes lidt konserveringsvæske / Atamon ifølge anvisningen på emballagen.
Se alle de bedste opskrifter med Mirabelle
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------