Bag hurtigt disse lynboller. Hvis det skal gå lidt hurtigt,
er disse lækre boller helt perfekte. Det tager kun 30 min, og de smager skønt.
ca 12 stk.
Tilberedningstid: ca ½ time
# Ingredienser
100 g smør
40 g (½ dl) melis
1 æg
2 dl fløde
300 g (5 dl)
hvedemel
2 tsk bagepulver
½ tsk salt
sesamfrø eller
birkes
* Tilberedning
1. Tænd for ovnen
(225 °C).
2. Rør smørret blødt
og tilsæt sukkeret.
Rør æg og fløde i.
3. Bland bagepulver
og salt i melet, som røres i det øvrige, enten i hånden eller med dejkrogene på
en elektrisk mixer.
Dejen skal være glat
uden klumper.
4. Sæt dejen med en
spiseske på en smurt bageplade eller på bagepapir.
Drys med sesamfrø
eller birkes.
5. Bollerne bages
midt i ovnen i ca 10 min, til de er gyldenbrune.
Lad dem køle lidt på bageristen, inden de serveres.