Logo

Syllabub

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Syllabub

 
Syllabub er en engelsk sød skumdrink, der var populær fra 1500- til 1800-tallet, og en dessert baseret på den, som stadig spises. Drikken var lavet af mælk eller fløde, knust ved tilsætning af vin, cider eller anden syre og ofte sødet og smagfuldt.
Til 4 personer. Tilberedningstid: 20 min. Køletid: 1 time. Ikke fryseegnet.

 
# Ingredienser
1 stor citron
4 spsk sød sherry
2 spsk cognac

40 g (½ dl) melis
2½ dl piskefløde

4 tynde skiver citron

 
* Fremgangsmåde
1. Pres saften af citronen.
Pisk den med sherry, cognac og sukker, til sukkeret er opløst.

 
2. Pisk fløden stiv.
Rør et par skefulde i lagen og fold resten i.

 
3. Hæld desserten op i vinglas og pynt med 1 citronrytter eller revet citronskal.

 
NB! Denne dessert skal serveres indenfor en time.
 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 6.571 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her