Blishøns og råger
forhandles altid flåede. Det er noget af det billigste fuglevildt og meget
velsmagende. Beregn 1½ råge eller 2 blishøns pr. person. Steg dem som duer - se opskriften HER
Til 4 personer.
Tilberedningstid: 45 min. Fryseegnet.
# Ingredienser
4 unge skovduer
salt og peber
4-6 knuste enebær
100 g smør
2 dl bouillon
2 dl piskefløde
2 spsk cognac
* Tilberedning
1. Drys du istandgjorte
duer indvendig med salt og peber og enebær.
Brun dem i rigeligt
smør.
Tilsæt bouillonen og
steg dem 15 min. på hver side.
Tag duerne op og
tilsæt piskefløde sammen med cognac.
Lad det koge ganske
kort og smag skyen til.
Jævn evt. med
maizenamel udrørt i lidt fløde.
2. Server skovduerne
hele eller halve med kartofler eller lun flûte, gelé samt en salat.
En rødkålssalat kan også
serveres til, se
opskrift her
Find flere gode opskrifter på tilbehør til vildt HER eller en
grøn salat HER
Se flere dejlige retter med vildt HER og Vildt - info og Rensning af
fuglevildt