Der er ikke meget, der smager så lækkert som tortellini. Denne tortellini-gratin er himmelsk.
Til 4 personer. Tilberedning:
1 time
# Ingredienser
25 g smør
150 g dybfrossen bladspinat (optøet)
salt, peber og muskat
1 spsk olie
400 g tortellini (friske)
400 g tomatsauce
125 g reven ost til pizza
* Tilberedning
1. Saucen laves som beskrevet nedenfor.
2. Smørret varmes op på en pande.
Vandet trykkes ud af spinaten. som derefter dampes i 2
minutter i smørret.
Krydr med salt, peber og muskat.
En ovnfast form pensles med olie og spinaten lægges deri.
3. Tortellinierne koges efter anvisning på pakken, og
vandet hældes fra.
Når de er godt afdryppede. lægges de oven på spinaten og overhældes med den
varme tomatsauce. Pizzaosten strøs over, og det hele bages i den forvarmede ovn
i 15-20 min ved 200 °C (varmluft 185 °C).
Energi pr. portion: 24 g protein. 33 g fedt. 50 g kulhydrater
= 593 kcal (2492 kJ)
Tomatsauce
Tomatsauce kan bruges altid og overalt ❤
# Ingredienser
2 løg
2 fed hvidløg
1 dåse tomater (400 g)
2 spsk olie
1 tørret chili
lidt tørret oregano
salt. peber og 1 knsp sukker
* Tilberedning
Løg og hvidløg hakkes fint.
Dåsetomater sis og hakkes. Saften opfanges.
2 spsk olie varmes op, løg og hvidløg steges glasklare ved
middelvarme i 2 min.
1 tørret chili knuses og kommes i.
Tomater. tomatsaft og lidt tørret oregano hældes ved, og det hele koges i 25
min.
Smag til med salt. peber og 1 knsp sukker.
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.