Denne kinesiske suppe er vidunderlig som forret i et
orientalsk måltid eller som et let måltid.
4-6 portioner. Sværhedsgrad: Mellem. Forberedelse: 15 min.
Tilberedning: 10 min.
# Ingredienser
350 g hakket kyllingekød
1 spsk sojasauce
1 tsk revet, frisk ingefær
1 fed hvidløg, presset
2 tsk sherry
2 forårsløg, hakkede
1 tsk sesamolie
1 æggehvide
½ tsk Maizena
½ tsk sukker
ca. 35 wontondejplader
SUPPE
1½ liter hønsekød bouillon
1 spsk lys sojasauce
1 forårsløg, strimlet
1 lille gulerod, i meget tynde skiver
* Tilberedning
1. Kom alle ingredienser til fyldet i en skål og rør dem
godt sammen.
2. Læg en lille skefuld af fyldet på hver wontondejplade.
3. Fugt kanterne og fold dejpladerne omkring fyldet, så de
danner en lille pung.
4. Kog de fyldte wontoner i kogende vand i 1 minut, eller
til de kommer op til overfladen.
Tag dem op med en hulske og sæt dem til side.
5. Bring hønsebouillon i kog. Tilsæt sojasauce, forårsløg og
gulerod.
Tilsæt wontoner og lad suppen simre for svag varme i 2 min.
Server.
Næringsindhold:
Kalorier 101. Sukker 0,3 g. Proteiner 14 g. Fedt 4 g.
Kulhydrater 3 g. Mættede fedtsyrer 1 g.
Kokkens tip
Lav den dobbelte portion af wontondejpladerne og frys de
overskydende.
Læg små firkanter af bagepapir mellem hver af dem, læg dem i
en frysepose og frys dem.
Optøs helt inden anvendelse.
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Suppe
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.