Denne luftige kage er en fornøjelse for både øje og gane. Den minder meget om en soufflé da den
hæver op over formens kant. Nemt at forberede og så lige servere, når det er spisetid.
Tid: 1 time, heraf
45 min i ovnen. 4 pers.
# Ingredienser
3 æg
2 spsk sukker
4 spsk hvedemel
½ spsk reven
citronskal
3 dl cremefraiche
* Fremgangsmåde
1. Del æggene i
blommer og hvider.
2. Rør æggeblommerne
med sukkeret.
Tilsæt mel og reven
citronskal.
3. Rør cremefraichen
i æggesnapsen.
4. Pisk æggehviderne
til fast skum. Vend det forsigtigt i.
5. Hæld dejen i et
velsmurt ovnfast fad, som rummer 1¼ liter.
6. Bag kagen midt i
ovnen ved 175 °C i 45 min.
7. Server kagen
straks mens den er høj og luftig, lige fra formen.
Syltetøj, kompot
eller friske bær er herligt til.
Tips: .I stedet for cremefraiche kan du bruge
samme mængde piskefløde,
som piskes til skum
inden den vendes i æggesnapsen.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert
Se alle de bedste opskrifter med Tærte
Se alle de bedste opskrifter med Is og sorbet
Se alle de bedste opskrifter med Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------