Denne lette opskrift giver dig en dejlig chokoladedrik med
et spændende snert af kirsebær. Se alle de lækre opskrifter fra Kogebog.dk
Til 1 glas
# Ingredienser:
1 plade
kogechokolade (100 g)
½-1 dl vand
6-7 dl mælk
evt. 1-1½ dl
piskefløde
1 spsk kirsebærsaft.
* Tilberedning:
1. Bræk chokoladen i
mindre stykker og smelt den i kogende vand.
2. Tilsæt mælken og
lad chokoladen koge, mens der piskes.
Kom 1 tsk
pulverkaffe i et varmbestandigt glas.
Fyld op med koghed
chokolade.
Tilsæt 1 spsk
kirsebærsaft.
Pynt med flødeskum.
Se alle de bedste opskrifter med Chokolade
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.