Logo

Solbæris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Solbæris 

 
Dessert Is. Arbejdstid: 30 min. Kogetid: 15 min. Frysning: 2 + 3 timer. Middelsvær at lave. Mellem pris. Fryse-egnet. 6 personer.

 
# Ingredienser til Solbæris
400 g solbær, ribbede (evt frosne, optøede)
175 g sukker (ca. 2 dl)
2 æggehvider
2½ dl piskefløde
Plast- eller folieform: 1½ l
*
Sådan laves Solbæris
1. Skyl solbærrene og lad dem dryppe af i en sigte.

 
2. Kom solbær, 1 dl vand og 75 g af sukkeret i en gryde.
Bring det i kog, og lad det koge småt under låg ca 15 min.

 
5. Stil blandingen i fryseren ca 2 timer. Rør i den af og til.

 
6. Tag ismassen ud af fryseren og pisk den godt igennem, gerne med elpisker.

 
7. Pisk fløden til skum og vend den i.

 
8. Stil isen tilbage i fryseren, og lad den fryse færdig, det tager 2-3 timer.
Rør i isen af og til den første time.

 
9. Tag isen ud, 20-30 min. før den skal spises.

 
Tips: Isen smager godt sammen med Flødeis.
Nøddekager eller Blondekager passer fint til.
Isen kan skives op i en marengsbund.
Holdbarhed i fryser: 2-3 måneder.

 

Se alle de bedste opskrifter med Solbær

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.401 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her