Her får du isdessert i flere spændende udgaver. Fx
Slikterrine med fransk nougat, med frugtslik, Frossen frugt-nøddeterrine,
Frossen regnbueis med slik
Forberedelse: 30 min.
Tilberedning: 8 min. 4 personer.
# Ingredienser
1 kg god, hvid chokolade, fx Lindt
5 dl cremefraiche 38 %
5 dl græsk yoghurt
160 hvide marshmallows (skumfiduser)
160 g turkish delight
skal af 1 citron
1 spsk flormelis
* Tilberedning
Bræk chokoladen i stykker, og smelt i en gryde med
cremefraiche og yoghurt for lav varme 8 min.
Bland, til det er jævnt. Køl af.
Skær marshmallows og turkish delight i stykker.
Pisk chokoladeblandingen 15 min, indtil den er tyk og
cremet.
Tilsæt citronskallen samt marshmallows og turkish delight.
Hæld blandingen i en stor patéform.
Kom i fryseren 6 timer, indtil den er frossen.
Drys med flormelis inden servering.
Frossen slikterrine med fransk nougat
Tilsæt 200 g udskåret fransk nougat, 125 g kandiseret
citronskal
og 50 g pistacienødder til blandingen.
Frossen frugtslik med frugtslikterrine
Brug ”flæsk” af frugtgelé og cocktailbær, begge marineret i
kirsch.
Frossen frugt-nøddeterrine med chokoladesauce
Bland 1 liter vaniljeis med 250 g kandiseret ananas,
125 g cocktailbær, 125 g lyse rosiner marineret i 6 cl
brandy,
150 g hakkede, ristede pekannødder og 75 g mandelflager.
Servér med chokoladesauce.
Frossen regnbueis med slik
Spred 5 dl chokoladeis ud i en firkantet bageform beklædt
med plastfilm.
Tilsæt chokoladespåner, dæk med jordbæris og jordbærtoppe
(Haribo),
og dæk med vaniljeis. Frys.
Vend ud af formen og servér.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert Is og sorbet Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------