En antydning af chili og sherry krydrer denne suppe, mens
peberfrugt og tomat tilføjer farve.
4 portioner. Sværhedsgrad: Mellem. Forberedelse: 5 min. Tilberedning:
20 min.
# Ingredienser
1 kyllingebryst uden skind og ben, ca. 175 g
2 spsk solsikkeolie
2-3 forårsløg, i tynde, skrå skiver
1 lille eller ½ stor, rød peberfrugt, i tynde strimler
1 fed hvidløg, presset
125 g babymajs, i tynde skiver
1 liter hønsebouillon
1 dåse majs a 200 g, afdryppede
2 spsk sherry
2-3 tsk sød chilisauce
2-3 tsk Maizena
2 tomater, i kvarte, udkernede og skivede
salt og peber
hakket, frisk koriander eller persille
* Tilberedning
1. Skær kyllingebrystet i 4 strimler på langs, derefter i
tynde skiver på tværs af fibrene.
2. Varm olien i en wok eller stegepande. Den hvirvles rundt,
til den er rigtig varm.
3. Tilsæt kyllingekød og svits under omrøring i 3-4 min.
Vend det rundt i wokken, til det er lukket og næsten
gennemstegt.
4. Tilsæt forårsløg, peberfrugt og hvidløg og svits under
omrøring i 2-3 min.
Tilsæt babymajs og bouillon og bring det i kog.
5. Tilsæt majskorn, sherry, sød chilisauce og salt efter
smag.
Simrer under jævnlig omrøring i 5 min.
6. Rør Maizena ud i en smule koldt vand og kom det i suppen.
Bring den i kog og rør, til den jævner.
Tilsæt tomat, smag til og lad den simre 1-2 min.
Server suppen varm, drysset med hakket koriander eller
persille.
Næringsindhold
Kalorier 199. Sukker 8 g. Proteiner 12 g. Fedt 8 g.
Kulhydrater 19 g. Mættede fedtsyrer 1 g.
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Suppe
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.