Dessert. Arbejdstid: 10 minutter. Let at lave. Lav pris. (4 personer)
# Ingredienser
til Camembert, friteret:
4 knap modne camembert trekanter
1 æg
40 g rasp (1 dl)
Friturestegning: olie eller friture fedt
Tilbehør: (solbær) syltetøj, ristet brød
* Tilberedning Camembert,
friteret:
1. Varm fedtstoffet op i en gryde.
Afprøv temperaturen med en 1 cm's franskbrødsterning.
Når den bliver gylden på 1 minut, er det varmt nok, dvs. ca
180 °C.
2. Vend camemberttrekanterne i sammenpisket æg og rasp.
Pas på, at der ikke går hul på dem.
3. Læg ostetrekanterne på en hulske eller i en friturekurv
og sænk dem ned i det varme fedtstof.
4. Kog ostene lysebrune, tag dem op og læg dem på
fedtsugende papir.
5. Server straks og server syltetøj og ristet brød til.
Tips: I stedet for syltetøj kan man servere
brøndkarse og blegselleristængler til.
Camembert trekanterne kan også steges i smør på en pande. De
skal vendes forsigtigt, så der ikke går hul og osten flyder ud.
Se alle de bedste opskrifter med Camembert
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, -
prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------